Bilservice, bilreparationer Diagnos av bilelektronik Bromsar Bilelektriska reparationer Extraljus, backlampor Avgassystem Personlig kundservice Däckbyte, förvaring Dieselservice och dieselreparationer Släpvagnsservice A/C och klimator service Värmare

Däckhotell hos El & Diesel

Däckhotell, Däck- & fälg, Framvagnsinställning

Vi byter hjul, ser över och förvarar åt våra kunder. Du anmäler ditt intresse med hjälp av vårt mejlformulär. Du blir kallad inför ditt däckbyte, så du kan sedan lugnt vänta till nästa säsong utan att behöva en tänka på att komma ihåg när det är dags. När är det dag? Vad säger lagen om vinterdäck? Om du inte väljer att köra med dubbfria däck krävs två däckbyten per år. Under perioden 1:a december till och med 31 mars MÅSTE du ha vinterdäck på din bil. Du är tillåten att köra med dubbdäck från och med 1 oktober till 15 april och även under andra perioder om väglaget kräver det.
Behöver du nya däck?

Vi utför även framvagnsinställning, 4-hjulinställning, Ballansering av hjul, m.m

 

Boka in din bil för däckbyte, här>>>

 


 

Vi byter gärna dina däck och hjul

För många är däckbytet en mindre angenäm syssla. Ofta upplevs det som både tidskrävande och tålamodsprövande. Hos oss fixar vi ditt däckbyte snabbt, säkert och bekvämt under tiden du kopplar av med en kopp kaffe. Vi använder världsledande däckmonteringsutrustning från Bosch som borgar för hög kvalitet och maximal säkerhet.

Balansering och inställning av dina hjul

I samband med att du skiftar däck kan vi även kontrollera och justera hjulinställning och balansering, allt för att du ska få en säker och stabil körupplevelse på vägen.

Förvara dina däck i vårt däckhotell

Vill du undvika tunga lyft och samtidigt spara värdefull plats hemma i garaget kan du checka in däcken på vårt däckhotell. När du hämtar ut dina däck från vår däckförvaring har vi sett till att de är rengjorda och har en fräsch finish.

 

Öppettider:

Kundmottagning:
Måndag-Torsdag: 07.00 - 17.00
Fredagar: 07.00 - 15.00
Dag före helgdag: 07.00 - 15.00
Helgdagar: Stängt

Mer om öppettider och när vi håller stängt i samband med helger

Följ oss...

Go to top
 El & Diesel i Stockholm AB   •   Selaövägen 1   •   SE-124 59 BANDHAGEN   •   Telefon: 08-860190