Bilservice, bilreparationer Diagnos av bilelektronik Bromsar Bilelektriska reparationer Extraljus, backlampor Avgassystem Personlig kundservice Däckbyte, förvaring Dieselservice och dieselreparationer Släpvagnsservice A/C och klimator service Värmare

Om fordonet står utomhus eller används korta körsträckor så bildas fukt och kondens i AC-systemet på grund av temperatur¬skillnaderna. Dammpartiklar, pollen och andra föroreningar samlas och fastnar i AC-systemet. Detta gör att bakterier, svamp och mögel bildas i AC:n. Ett AC-system som är infekterat av bakterier, svamp och mögel sprider den dåliga och förorenade luften till alla personer i fordonet och till sätena.

För din hälsas skull...

Den ger dålig lukt, hosta, halsont, förkylningar, ögonirritationer, sjukdomar och allergiska besvär med mera. AC-rengöring tar bort svamp, mögel och bakterier ur ditt AC-system.

Hur rengör vi din AC?


Med hjälp av en maskin finfördelas en rengöringsvätska till en dimma med små små droppar. De letar sig fram till utsidan av ac-systemet i bilens kupé. Där elimineras bakterier, svamp och mögel.

Ordinarie pris. Från 775:-

 

Öppettider:

Kundmottagning:
Måndag-Torsdag: 07.00 - 17.00
Fredagar: 07.00 - 15.00
Dag före helgdag: 07.00 - 15.00
Helgdagar: Stängt

Mer om öppettider och när vi håller stängt i samband med helger

Följ oss...

Go to top
 El & Diesel i Stockholm AB   •   Selaövägen 1   •   SE-124 59 BANDHAGEN   •   Telefon: 08-860190