Bilservice, bilreparationer Diagnos av bilelektronik Bromsar Bilelektriska reparationer Extraljus, backlampor Avgassystem Personlig kundservice Däckbyte, förvaring Dieselservice och dieselreparationer Släpvagnsservice A/C och klimator service Värmare

Ljusteknik från Hella


Synen är det viktigaste sinnet när det gäller trafiksäkerhet. Synen kan dock påverkas negativt under vissa omständigheter, till exempel vid skymning, dålig väderlek, smutsiga rutor osv. Därför är olycksrisken under sådana förhållanden förhållandevis hög. Den växlande och ständigt ökande mobiliteten och den ökade trafiktäthet som är en följd av detta utgör ytterligare en risk. För att klara av dessa krav arbetar Hella ständigt på att förbättra befintliga ljustekniska system samt att utveckla nya sådana system. Därför för vi Hellas produkter.

För priser och info, kontakta oss på 08-86 01 90 eller använd vårt mejlformulär>>>


 

 

Hella Stockholm Logotype

Halogen

Glödlampan bygger sin ljusalstring på höga temperaturer, upp till 3 000°C. Halogenglödlampor innehåller en gasblandning med halogenföreningar (vanligen jod- eller bromföreningar)

Xenon

Xenonlampan kallas ibland även gasurladdningslampa. Xenonljus alstras av en ljusbåge i en glaskolv fylld med xenongas och ger ett mycket kraftigt ljus.

LED - Light Emitting Diode - lysdioder

LED - lysdioder - ljusalstring i en elektronisk komponent, halvledare


Öppettider:

Kundmottagning:
Måndag-Torsdag: 07.00 - 17.00
Fredagar: 07.00 - 15.00
Dag före helgdag: 07.00 - 15.00
Helgdagar: Stängt

Mer om öppettider och när vi håller stängt i samband med helger

Följ oss...

Go to top
 El & Diesel i Stockholm AB   •   Selaövägen 1   •   SE-124 59 BANDHAGEN   •   Telefon: 08-860190