Bilservice, bilreparationer Diagnos av bilelektronik Bromsar Bilelektriska reparationer Extraljus, backlampor Avgassystem Personlig kundservice Däckbyte, förvaring Dieselservice och dieselreparationer Släpvagnsservice A/C och klimator service Värmare

Defa

Ett världsledande märke inom bilvärme och billarm. DEFA är en av de dominerande tillverkarna av bilvärmesystem och billarm i världen. Företaget, som är baserat i Norge, grundades 1946 och har sedan 1960-talet tillverkat bilvärmesystem. 1986 kom det första billarmet och 2002 introducerades motorcykellarmet MC Security.

 

För priser och info, kontakta oss på 08-86 01 90 eller använd vårt mejlformulär>>>
DEFA WarmUp är ett avancerat bilvärmesystem som inte bara ger díg en uppvärmd och skön kupé, du får även en varm och startklar motor och ett fulladdat batteri.
DEFA Auto Security är ett tjutande billarm som är avskräckande. Statistiken visar att tjuvarna föredrar bilar utan larm.
DEFA MC Security är marknadens säkraste MC-larm. Ny digital teknik stoppar tjuven effektivt och förhindrar falsklarm! Larmet styrs med hjälp av en underhållsfri transponder.
DEFA Boat Security gör bland annat att båtmotorerna inte kan tjuvkopplas. gör bland annat att båtmotorerna inte kan tjuvkopplas.
En annan funktion är ett avancerat säkerhetssystem med GSM-larm och GPS-positionering som meddelar via SMS på mobiltelefonen om larmet utlöses.


Defa hos El & Diesel

 

Produkterna inom DEFA Boat Security är baserade på modern teknologi samt en unik och lång erfarenhet av utveckling och produktion av säkerhetslösningar till fordon. De är utvecklade för maximal säkerhet till lägsta möjliga strömförbrukning och konstruerade för att tåla en marin miljö.

Öppettider:

Kundmottagning:
Måndag-Torsdag: 07.00 - 17.00
Fredagar: 07.00 - 15.00
Dag före helgdag: 07.00 - 15.00
Helgdagar: Stängt

Mer om öppettider och när vi håller stängt i samband med helger

Följ oss...

Go to top
 El & Diesel i Stockholm AB   •   Selaövägen 1   •   SE-124 59 BANDHAGEN   •   Telefon: 08-860190