Bilservice, bilreparationer Diagnos av bilelektronik Bromsar Bilelektriska reparationer Extraljus, backlampor Avgassystem Personlig kundservice Däckbyte, förvaring Dieselservice och dieselreparationer Släpvagnsservice A/C och klimator service Värmare

Bilens belysning & extraljus

Hur bra är din bils lampor och strålkastare? En korrekt inställd strålkastare ger dig en högre säkerhet på vägen när du kör i mörker. Det gäller i synnerhet för oss i Sverige där de mörka nätterna är många och långa. Ofta kan det också finnas anledning att hålla utkik efter vilt längs vägarna. I vår verkstad kan du få hjälp med ljusinställning och ljusservice. Boka gärna en kontroll av strålkastarna när hösten och vintermörkret närmar sig. För säkerhets skull. Tänk också på att en felaktig ljusinställning kan resultera i att du får en 2a på bilbesiktningen.

Montering & försäljning av extraljus och extra backlampor

Du som vill ha bättre sikt både framåt och bakåt hjälper vi med vårt högkvalitativa sortiment av extraljus från marknadens bästa märken.

Kontakta oss gärna genom att skicka ett meddelande via vårt mejlformulär där du beskriver ditt önskemål eller bilproblem närmare. Vi kommer att återkomma ganska snart med förslag på en lösning.

Boka in din bil för att förbättra bilens belysning, här>>>

Våra varumärken> förutom bosch

 

Bilens belysning & extraljus

Öppettider:

Kundmottagning:
Måndag-Torsdag: 07.00 - 17.00
Fredagar: 07.00 - 15.00
Dag före helgdag: 07.00 - 15.00
Helgdagar: Stängt

Mer om öppettider och när vi håller stängt i samband med helger

Följ oss...

Go to top
 El & Diesel i Stockholm AB   •   Selaövägen 1   •   SE-124 59 BANDHAGEN   •   Telefon: 08-860190