Bilservice, bilreparationer Diagnos av bilelektronik Bromsar Bilelektriska reparationer Extraljus, backlampor Avgassystem Personlig kundservice Däckbyte, förvaring Dieselservice och dieselreparationer Släpvagnsservice A/C och klimator service Värmare

Menu

Världspremiär för Drägers nya alkolås- Den nya generationens alkolås är här! Dräger Interlock 7000

 

är ett modernt lås som med sin säkerhet, snabbhet och användarvänlighet sätter föraren i fokus. Ready when you are!

Boka tid för installation eller tag kontakt för mer information>>>

Fredag 4 april var det världspremiär för Drägers nya alkolås Interlock 7000. Premiären ägde rum i Stockholm, och representanter från Dräger i Tyskland och Sverige var på plats för att presentera det banbrytande alkolåset. Förhandsvisningen lockade journalister, återförsäljare, fordonstillverkare som Volvo och Scania samt olika intresseorganisationer som till exempel MHF. I Sverige är KG Knutsson AB huvuddistributör av Dräger alkolås och alkotest.

Thomas Bergdahl är affärsenhetschef på KGK.
–  Vi är naturligtvis mycket stolta och smickrade över att Dräger valt att låta KGK vara först i världen med denna produktnyhet.

Korta fakta om Dräger Interlock 7000

  • Inga felaktiga utandningsprov.
  • Alkolåset kan särskilja alkohol i utandningsluft från alkohol som finns i till exempel munskölj, spolarvätska eller handsprit. Som användare kan du känna dig trygg i att felaktiga prov på grund av yttre påverkan inte registreras.
  • Säkert och användarvänligt
  • Ingen väntetid! Uppvärmnings- och uppstartstiden är så kort att du som användare inte kommer märka av den.
  • Dräger Interlock 7000 har en tydlig färgdisplay och instruktioner på svenska.
  • Dessutom har den flerfärgs-LED för tydligare vägledning av de vanligaste instruktionerna.
  • Hög säkerhet mot dataintrång. Informationen i alkolåset är krypterad.
  • Alkolåset är dessutom enkelt att montera i alla fordon och kan utrustas med både kamera och GPRS-modul för utökade användningsområden som till exempel säker föraridentifiering.
  • Högsta kvalitet. Testat, godkänt och tryggt.
  • Med Dräger kan du känna dig trygg med att du får tillförlitlighet och mätsäkerhet i yttersta världsklass.


Dräger är ett internationellt ledande företag inom medicin- och säkerhetsteknik. Företaget grundades i Lübeck år 1889 och idag har Dräger vuxit till ett världsomspännande familjeföretag i sin femte generation. När Drägers produkter används är scenarierna alltid detsamma: liv står på spel. Vare sig i kliniska situationer, industri-, gruv- eller under räddningsuppdrag. Drägers produkter skyddar, stödjer och räddar liv.

KGK är generalagent för världsledande tillverkare av tekniskt högkvalitativa produkter inom fordons- och marinsektorn. KGK är ett familjeföretag med 60 år i branschen. KGK har 800 medarbetare och bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Den fakturerade försäljningen är tre miljarder kronor. KGK är marknadsledande i Norden och representerar över 100 varumärken, bland andra Hella, ZF, Calix, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Kamasa Tools och Suzuki. Mer information om KGK:s produkter finns på hemsidan; www.kgk.se och återförsäljare för samtliga varumärken kan sökas på www.autokatalogen.se

Go to top
 El & Diesel i Stockholm AB   •   Selaövägen 1   •   SE-124 59 BANDHAGEN   •   Telefon: 08-860190